Targ de sanatate si frumusete, Bucuresti: Body Mind Spirit Festival 2013

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Intre 1 si 3 martie 2013, la Sala Palatului din Bucuresti are loc a 9-a editie a targului de sanatate si frumusete Body Mind Spirit Festival.

Organizat pentru prima data in anul 2007, targul reuneste de fiecare data peste 100 de expozanti din aria sanatatii si frumusetii (clinici, centre de infrumusetare si estetica corporala, saloane, producatori, comercianti, terapeuti, instructori, specialisti etc.), ce vin in intampinarea celor preocupati de aspectul si buna functionare a corpului lor cu oferte din mai multe zone. Terapiile alternative, serviciile medicale, artele martiale, produsele naturiste, psihologia si psihoterapia, cosmeticele, sportul, intretinerea corporala sunt doar cateva din domeniile reprezentate la festival, atat in cadrul expozitiei cu vanzare, cat si in cadrul sesiunilor de comunicari, al workshop-urilor si al cursurilor de initiere si formare.

Inscrierea la prezentarile din cadrul Body Mind Spirit Festival Bucuresti se face gratuit pe www.bodymindspiritfestival.ro, in limita a aproximativ 100 de locuri/ conferinta.

Portile festivalului sunt deschise publicului zilnic, intre orele 10:00 si 18:00, iar intrarea este libera.

In acest an, evenimentul va mai avea loc si la Hotelul Aro din Brasov, intre 19-21 aprilie, la Muzeul de Arta Constanta, intre 7 si 9 iunie, si din nou la Sala Palatului din Bucuresti, intre 11 si 13 octombrie.