Targ de sanatate si frumusete la Brasov: Body Mind Spirit Festival 2012

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Timp de trei zile, intre 11 si 13 mai 2012, Sala Mare a Hotelului Aro Palace din Brasov va gazdui a 8-a editie a Body Mind Spirit Festival, eveniment dedicat sanatatii si frumusetii, organizat de catre Mh Media Solution.

Festivalul pentru trup, minte si spirit va oferi vizitatorilor o expozitie cu vanzare, conferinte si workshopuri, demonstratii si lansari de produse, printre domeniile reprezentate regasindu-se terapiile complementare, nutritia si dieta, mancarea organica (hrana vie, produse vegetariene, produse integrale), echipamentele si aparatura pentru sanatate, educatia si dezvoltarea personala (carti, cursuri, workshopuri, seminarii, grupuri support, cd-uri, dvd-uri), cosmeticele si produsele de ingrijire personala, estetica si intretinere corporala, produsele bio, wellness si spa (produse, centre) sau sportul (aparatura, imbracaminte, cursuri, tabere, sali de antrenamente).

De asemenea, targul se adreseaza celor preocupati de tehnicile de relaxare (masaj, muzica, meditatie), echilibrarea chakrelor, vindecare holistica, fotografierea aurei, astrologie si numerologie, psihoterapie si dezvoltare personala (Life Coaching), dar si celor atrasi de bijuterii, cristale, cadouri, decoratiuni interioare, artizanat, arta sau body art.

Totodata, cei care se lupta cu kilogramele in plus vor avea posibilitatea de a studia oferta de produse si servicii pentru slabit (pastile, creme, geluri, plasturi,tratamente corporale, centre medicina estetica), alegand ceea ce li se potriveste.

Programul expozitiei se va derula vineri, intre orele 14:00 si 20:00, sambata,  intre orele 10:00 si 20:00 si duminica, in intervalul orar 10:00-17:00.

Inscrierile la prezentarile din cadrul Body Mind Spirit Festival se fac gratuit, pe www.bodymindspiritfestival.ro, unde veti gasi mai multe detalii.