Tenis, Bistrita: Cupa GST, la Grand Slam Tennis Club

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Cupa GST este un turneu de tenis de camp de categoria 1, inscris in calendarul Federatiei Romane de Tenis (FRT), care are loc in perioada 18-21 februarie, fiind organizat de Asociatia Club Sportiv GS (Grand Slam) Tennis Club in municipiul Bistrita.

La competitie iau parte fete si baieti la categoriile de varsta 12 ani, 16 ani si seniori. Pentru toti acestia, data limita de confirmare a inscrierii este in ziua de vineri, 17 februarie, intre orele 12:00-14:00.

Sambata, 18 februarie sunt programete primele confruntari. Se vor juca numai partide de simplu. Daca la fete si baieti de 12 ani tablourile principale au cate 16 de locuri, la fel ca si la masculin 16 ani, la celelalte trei categorii (16 ani femininin, senioare si seniori) listele de start numara cate 8 pozitii.

Evenimentul se desfasoara pe cele trei terenuri de tenis cu suprafata de zgura si acoperite cu balon ale Grand Slam Tennis Club, care sunt amplasate in Bistrita, str. Drumul Cetatii, nr. 24-26.

Cupa GST ii are ca oficiali pe arbitrul principal Cristian Pungovschi si pe directorul de turneu Nicoleta Kontra. (credit foto: GS Tennis Club Bistrita)