Tenis, Brasov: Cupa Dinamo

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Cupa Dinamo este un turneu cu traditie care se desfasoara an de an la Brasov, pe terenurile din cadrul Bazei sportive aflate in vecinatatea Spitalului de Copii, pe strada Nicopole la numarul 34. Editia din acest an are loc in zilele de 10-15 februarie si le este rezervata junioarelor si juniorilor la categoria de varsta 16 ani.

Primele meciuri incep vineri, 10 februarie, iar cortina va cadea peste turneul brasovean miercuri, 15 februarie, odata cu partidele finale. Atat la masculin, cat si la feminin vor fi jocuri de simplu, dar si de dublu, dupa urmatorul sistem. La simplu, de pe tabloul de calificari vor accede pe tabloul principal cate 8 jucatoare, respectiv jucatori. Pe fiecare tablou principal (TB) vor figura 32 de locuri. La dublu se va intra direct pe tabloul principal (16 locuri).

Meciurile de calificari se vor desfasura vineri, începand cu categoria 16 ani fete, de la ora 14.

Organizatorii la ofera participantilor facilitati de cazare, la Hotel Regal si in regim hotelier, precum si de masa, la restaurantele Casa Tudor si Casa Bistriteana.

Principalii oficiali ai evenimentului sportiv gazduit de municipiul Brasov sunt Diana Bogolea (arbitru principal) si Lucian Paun (director de turneu).

Cupa Dinamo este un turneu de categoria 1, ce face parte din Circuitul National - Federatia Romana de Tenis (FRT). (credit foro: Dinamo Brasov)