Tenis, Brasov: Cupa Dinamo - traditia continua

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Cupa Dinamo la tenis de camp este un turneu de traditie, cu un numar mare de editii desfasurate, care are loc in fiecare an la Brasov, pe terenurile din cunoscuta baza sportiva de pe strada Nicopole, aproape de centrul istoric al orasului de la poalele Tampei. Competitia din acest an este organizata de Dinamo, club sportiv apartinator, de zeci de ani, de Ministerul Afacerilor Interne, prin Centrul Sportiv Brasov.

Perioada derularii turneului: 1-5 aprilie 2023.

Inscris in calendarul federatiei Romane de Tenis (FRT), Cupa Dinamo este un turneu de categoria 1 la seniori, respectiv categoria a 2-a la 12 ani si 16 ani. La toate cele trei categorii de varsta se vor juca numai meciuri de simplu, iar pe tabloul principal aferent fiecarei categorii de varsta figureaza cate 24 de locuri.

Organizatorii le asigura participantilor facilitati de cazare (Hotel Regal sau regim hotelier) si masa (Casa Tudor si Casa Bistriteana).

La Cupa Dinamo, mingile oficiale ale turneului sunt marca Wilson, iar principalii diriguitori ai evenimentului sportiv de la Brasov (str. Nicopole, nr. 34) sunt directorul de concurs Remus Farcas si arbitrul principal Diana Bogolea.