Tenis, Bucuresti: Fed Cup Romania vs Serbia, Arenele BNR

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Intalnirea de Fed Cup dintre Romania si Serbia, contand pentru Play-Off-ul Grupei Mondiale II, va avea loc in perioada 19-20 aprilie 2014, pe Arena Centrala din cadrul complexului Arenele BNR din Bucuresti. In acelasi timp, dar pe terenurile secundare, se vor desfasura meciurile de pe tabloul de calificari al turneului ATP 250, BRD Nastase Tiriac Trophy.

Arena Centrala din cadrul Arenelor BNR este singurul loc din Romania care, in acest moment, indeplineste toate conditiile pentru buna desfasurare a unei competitii de asemenea nivel. Mai mult, terenul principal din Parcul cu Platani a gazduit de-a lungul timpului cele mai frumoase infruntari si victorii ale jucatorilor romani in competitiile pe echipe si individuale. 

„Suntem fericiti ca putem ajuta la dezvoltarea tenisului in Romania si ca ne vom bucura, pentru doua zile, de tenis de calitate. Vom avea ocazia sa urmarim meciuri sustinute de cea mai buna echipa de jucatoare pe care Romania a avut-o vreodata si jucatori de top ATP”, a declarat Ion Tiriac, proprietarul turneului BRD Nastase Tiriac Trophy.

„Avand in vedere anvergura intalnirii Romania-Serbia din cadrul Fed Cup, credem ca locul ales, Arenele BNR, este la inaltimea dorintelor jucatoarelor noastre, cat si a asteptarilor iubitorilor tenisului care pot veni in numar cat mai mare sa le vada si sa le incurajeze. Multumim organizatorilor turneului BRD Nastase Tiriac Trophy pentru sprijinul acordat organizarii acestui mare eveniment sportiv, international, la nivel de echipe”, a declarat George Cosac, presedintele Federatiei Romane de Tenis.

Vom reveni in curand cu detalii despre achizitionarea biletelor pentru intalnirea Romania-Serbia din cadrul Fed Cup. (comunicat: Federatia Romana de Tenis)