Tenis, Bucuresti: Trofeul Alexe Bardan

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Baza de tenis a Clubului Sportiv Dinamo Bucuresti va fi gazda unui turneu de categoria 1, inscris in calendarul Federatiei Romane de Tenis (FRT). Turneul este dotat cu Trofeul Alexe Bardan si este organizat in memoria fostului jucator si antrenor care a decedat in anul 2018.

La competitia din capitala vor participa junioare si juniori la categoriile de varsta 10 ani si 16 ani, dar si senioare si seniori. Se vor juca numai meciuri de simplu. La 10 ani si seniori (masculin si feminin) tablourile principale au cate 16 locuri, iar la categoria 16 ani fiecare tablou are 24 de pozitii.

Meciurile vor incepe sambata, 4 februarie, iar ultimele partide sunt programate luni, 6 februarie. La toate categoriile, termenul limita de confirmare este vineri, 3 februarie, intre orele 12-14.

Diana Bogolea (arbitru principal) si Ionut Filisan Stancu (director de turneu) sunt principalii oficiali ai evenimentului sportiv desfasurat pe cele 6 terenuri cu suprafata de zgura, acoperite cu balon, ce se afla in sectorul 2 al capitalei, pe Soseaua Stefan cel Mare, nr. 7-9.

Trofeul Alexe Bardan este organizat de Clubul Sportiv Dinamo Bucuresti.

Alexe Bardan a fost jucător și antrenor federal de tenis, fost component, dar și căpitan-nejucător al echipei de Cupa Davis a României, precum și fost vicepreședinte al FRT.