Tenis, Constanta: Cupa Litoralului

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Cupa Litoralului la tenis de camp este o competitie cu traditie in „sportul alb” din Romania. Anul acesta a ajuns la editia cu numarul 48, ceea ce spune totul despre turneul organizat pe cele 6 terenuri cu suprafata de zgura ale Liceului cu Program Sportiv Nicolae Rotaru din Constanta. Acolo de unde au pornit in lumea buna a tenisului mondial Andrei Pavel, George Cosac (actualul presedinte al federatiei), Horia Tecau sau Simona Halep, nume importante din fenomen, de ieri si de astazi, care nu mai au nevoie de nicio prezentare.

Ioan Macoveciuc este directorul evenimentului sportiv de la malul marii, la care vor lua parte baieti si fete de 10 ani, 12 ani, 14 ani si 16 ani. La categoria de varsta 12 ani se vor juca meciuri de simplu, dar si de dublu.

Cupa Litoralului face parte din calendarul intern al Federatiei Romana de Tenis (FRT) si este un turneu de categoria 1 (10 ani si 16 ani), respectiv a 2-a (12 ani si 14 ani).

Arbitrul principal la Cupa Litoralului (26-31 august 2017) este Cristian Stefan.

Adresa terenurilor care vor gazdui turneul organizat de LPS Nicolae Rotaru: Municipiul Constanta, Str. Ion Corvin, Nr. 2.