Tenis, Craiova: Trofeul Madonna Maria

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Trofeul Madonna Maria (editia a 4-a) este un turneu de categoria 1, inscris in calendarul prezentat de Federatia Romana de Tenis (FRT) pentru acest sezon. Competitia este organizata de Tenis Club Stanica, in perioada 29 iulie-4 august, in comuna Carcea, in baza sportiva ce se afla pe str. Aeroportului, nr. 278.

La concursul din judetul Dolj sunt urmatoarele categorii de varsta (feminin + masculin): 10 ani, 12 ani si 14 ani. La categoriile de varsta 10 ani si 12 ani sunt programate numai partide de simplu, fiecare tablou principal avand cate 16 pozitii. La categoria de varsta 14 ani listele de start numara 24 de pozitii la simplu si 16 la dublu.

Organizatorii le ofera participantilor facilitati de cazare (Hotelul Helin Aeroport si Hotelul Emma Est) si masa (Mall-ul Electroputere si Hanul cu Ponei).

Jocurile de la Trofeul Madonna Maria au loc pe cinci terenuri de tenis cu suprafata de zgura, in aer liber. Se va juca cu mingi marca Wilson. Victor Stanica este director de turneu, iar Daniel Lazar indeplineste rolul de arbitru principal.

Primii trei clasati la fiecare categorie de varsta vor primi cate un trofeu, plus vouchere valorice de echipament sportiv Head.

Carcea, localitatea unde se tine Trofeul Madonna Maria, este o comuna din judetul Dolj, aflata la 12 kilometri de municipiul de resedinta Craiova (credit foto: Tenis Club Stanica)