Tenis de masa: Cupa Davis 2013, pe echipe

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Sala de tenis de masa Ciupe Sport Club din Zalau ii asteapta pe toti cei pasionati de acest sport sa participe la intrecerile celei de-a doua editii a Cupei Davis, programate sambata aceasta, 19 ianuarie 2013.

Concursul incepe la ora 10:00 si se desfasoara pe echipe formate din cate 2 jucatori. O partida cuprinde 4 meciuri de simplu si unul de dublu si va fi castigata de catre echipa care aduna prima trei victorii. Se vor juca grupe si tablou eliminatoriu.

Inscrierile se fac pana la data de 18 ianuarie (ora 21:00), la sala sau la numerele de telefon 0745.776.286 (Ciupe Alin) sau 0745.261.595 (Ciupe Cristian). Taxa de participare este 40 de lei/ echipa.

Pe langa castigatorii acestui turneu, la finalul evenimentului sportiv vor fi premiate si cele mai bune echipe de anul trecut din Campionatului Ciupe Sport Club: Prometeu Zalau, Greucenii si Duo Silvania, precum si primii trei clasati la individual, in acelasi campionat: Ciascai Alin, Blaga Mircea si Covaci Paul. (foto: pagina de Facebook "Tenis de masa")