Tenis de masa in Arges: Turneu Amatur 2012 la Topoloveni

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Sambata, 25 februarie 2012, la Topoloveni (judetul Arges) va avea loc un turneu de tenis de masa de categoria A in circuitul Amatur, organizat de catre CS Top Arena din localitate. Competitia se va desfasura in sala de sport a Liceului Ion Mihalache, pe 16 mese de joc, pe categoriile open si amatori, in sistem grupe inferioare, grupe superioare si eliminatorii. Meciurile amatorilor, la care vor lua parte maximum 112 jucatori, se vor derula incepand cu ora 9:00, iar in cele de la open 64 de participanti se vor intrece incepand cu ora 14:00.

Vor fi oferite premii constand in diplome, cupe, medalii si tricouri Amatur, pe langa acestea urmand a fi organizata o tombola cu tragere la sorti, la care se vor castiga tricouri Amatur, vin de Botarcani si magiun de Topoloveni.

Inscrierile in competitie se vor face pe forumul www.tenisdemasa.ro, taxa de participare fiind de 25 de lei. Mai multe detalii puteti obtine sunand la tel. 0723.336.455, la adresa sorin_botirca@yahoo.com sau pe forumul amintit. (foto: lanetabletennis.net)