Tenis de masa la Gura Humorului: Cupa Primaverii 2012

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Sambata, 21 aprilie 2012, la Gura Humorului (judetul Suceava) va avea loc un concurs de tenis de masa de categoria B in circuitul national Amatur, in organizarea Clubului Sportiv Dakiro din localitate.

Competitia se va desfasura in sala de sport din incinta complexului turistic Arinis si va cuprinde un turneu open, unul de amatori si unul de juniori, care vor incepe simultan, la ora 9:30. Se va juca in sistem clasic, cu grupe inferioare (6-8 jucatori), grupe superioare si eliminatorii, la finele intrecerilor ocupantii primelor 8 locuri urmand a fi rasplatiti cu diplome. Pe langa acestea, sportivii clasati pe primele trei locuri vor primi medalii, iar castigatorii fiecarei categorii isi vor adauga in palmares si cate o cupa.

Inscrierile se fac pana la data de 20 aprilie (ora 20:00), la tel. 0749.475.893, la adresa contact@sportdakiro.com sau pe forumul www.tenisdemasa.ro. Taxa de participare este 20 de lei/ jucator, respectiv 10 lei pentru copiii sub 14 ani. In ziua concursului nu se vor face inscrieri.