Tenis de masa, Pitesti: Cupa Simfonia Lalelelor 2014

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Sala de sport a Scolii Gimnaziale „Mircea cel Batran” (Nr. 13) din Pitesti (judetul Arges) gazduieste maine, 12 aprilie 2014, intrecerile turneului de tenis de masa Simfonia Lalelelor, una dintre numeroasele manifestari sportive incluse in programul celei de-a 37-a editii a sarbatorii – simbol pitestene, Simfonia Lalelelor.

Competitia, de categorie A in seria nationala a turneelor de tenis de masa Amatur, aduce la start jucatori din mai multe localitati ale tarii, care se intrec, incepand cu ora 9:30, in concursul rezervat amatorilor, iar de la ora 14:00, in cel open, unde vor fi prezenti jucatorii cu mai multa experienta.

Se va juca in grupe inferioare, grupe superioare si pe tablou eliminatoriu, iar primii 4 clasati ai fiecarei categorii vor fi premiati cu diplome, cupe si medalii.

Numarul maxim de participanti la competitia de tenis de masa din cartierul Trivale este de 120 la amatori si 60 la open, la eveniment anuntandu-si prezenta jucatori din Pitesti, Bucuresti, Mioveni, Timisoara, Targoviste, Cisnadie, Brasov, Sibiu, Ploiesti, Constanta, Curtea de Arges, Deva, Targu Jiu, Alba Iulia, Craiova, Ramnicu Valcea, Slobozia, Slatina, Topoloveni, Drobeta Turnu Severin, s.a.

Inscrierile se pot face la tel. 0748.204.7 33, 0723.336.455 si pe forumul www.tenisdemasa.ro. Taxa de participare este 25 de lei. (foto: bornholm.nu)