Tenis, Onesti (judetul Bacau): Cupa Rolly Trans Carpat

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta
  • 29.09.2012
  • 01.10.2012
  • Onesti
  • Intrare libera

Cand auzi numele municipiului Onesti, din judetul Bacau, gandul te duce, vrei-nu vrei, la „Zeita de la Montreal”, Nadia Comaneci, si implicit la gimnastica. Insa, pe langa aceasta disciplina sportiva care a adus Romaniei faima internationala, dar si atatea medalii si rezultate de marca, la Onesti si alte sporturi au o buna reprezentare. Printre acestea si „sportul alb”. Sau, mai simplu, tenisul de camp. 

AS Tenis Club Onesti

Dintre cluburile de tenis sau cu sectii de tenis din municipiul bacauan (CSM Onesti, CS Tema Sport Onesti, AS Tenis Club Onesti), acesta din urma organizeaza, in perioada 29 septembrie-5 octombrie 2012, Cupa Rolly Trans Carpat. Asa cum o arata si numele manifestarii sportive de la Onesti, sponsorul principal este compania Trans Carpat, un nume cunoscut pe piata constructorilor din zona Moldovei.

Terenuri de tenis de camp in Onesti

Cupa Rolly Trans Carpat 2012 face parte din categoria turneelor de categoria a 2-a, din calendarul Federatiei Romane de Tenis (FRT). Meciurile se disputa pe terenurile de tenis de camp (zgura, aer liber) din incinta Complexului Sportiv „Nadia Comaneci” din Onesti (str. Perchiului, nr. 3). Pe tabloul de concurs au apărut, la inchiederea listelor, sportivi cu varste de 10 ani, 12 ani si 14 ani, care se vor confrunta numai in partide de simplu atat la baieti, cat si la fete. Oficialii evenimentului sportiv de la Onesti (judetul Bacau) sunt Diana Bogolea (arbitru principal) si Roland Sorodoc (director de turneu).