The Strongest Man in the City 2013, Bucuresti

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Cei mai puternici barbati se intalnesc la Bucuresti sambata, 6 iulie 2013, la editia a 2-a a competitiei The Strongest Man in the City, organizata de catre Fitness Events, prin dl. Iulian Dinu, la Decathlon Militari.

Incepand cu ora 10:00, incadrati in categoriile de greutate -70 kg, -80 kg, -90 kg si +90 kg, ei isi vor masura fortele in probele de impins din culcat cu greutatea propriului corp, tractiuni cu contragreutate si genuflexiuni cu impins kettelbell-ul deasupra capului. De premiile puse in joc se vor bucura primii 3 clasati ai fiecarei probe, de la fiecare categorie.

Si pentru a stabili cine este cu adevarat cel mai puternic barbat din oras, organizatorii s-au gandit si la o proba speciala, in care concurentii clasati pe locul 1, la probele anterioare, vor efectua exercitiul „Man Maker” timp de 2 minute. Castigatorul va fi cel care va face cat mai multe repetitii corecte si va primi titlul „The Strongest Man in the City”.

Pe langa acesta, vor fi oferite premii in valoare de peste 5.000 de euro, constand in aparate de fitness, accesorii, curs de calificare instructor fitness-aerobic recunoscut international, aparatura functional training, tricouri, suplimente nutritive, abonamente la sala, cupe si medalii.

Cei care doresc sa intre in competitie o pot face inscriindu-se pe site-ul www.fitness-events.ro, pana la data de 1 iulie. Taxa de participare este 30 de lei, iar posesorii cardului de fidelitate Decathlon vor avea intrarea gratuita.

Pentru a intra in atmosfera evenimentului, va invitam sa vizionati o scurta prezentare video: