Tir cu arcul, Brasov (Fundata): Bearpaw Cup Romania 2013

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Intre 26 si 28 iulie 2013, Complexul Cheile Gradistei din localitatea brasoveana Fundata va fi gazda competitiei de tir cu arcul pe tinte 3D, Bearpaw Cup Romania.

Concursul este organizat de catre Bearpaw Products si Archeryshop.ro, pe diviziile arc de lemn, arc traditional si traditional open, si ii va rasplati pe cei mai buni 3 arcasi din fiecare divizie, atat fete, cat si baieti. De asemenea, pe un circuit separat vor avea loc intreceri si in cadrul diviziei compound, pentru care vor fi acordate alte premii.

Competitia este deschisa deopotriva copiilor, juniorilor si adultilor, si va debuta vineri, 26 iulie, la ora 17:00, cu un curs intensiv de tragere instinctiva condus de catre Henry Bodnik, patronul Bearpaw Products, aceasta zi fiind rezervata totodata antrenamentelor.

Intrecerile propriu-zise vor avea loc sambata, pe parcursul a doua runde programate de la orele 9:00, respectiv 15:00, tot in aceasta zi, incepand cu ora 20:00, organizatorii anuntand si un mini-concurs surpriza.

Inscrierea participantilor se poate face pe www.archeryshop.ro, pentru o taxa de 50 de lei pentru adulti si 20 de lei pentru copii si juniori pana la 16 ani. Mai multe informatii puteti afla la tel. 0741.105.696 si pe site-ul amintit anterior.