Transilvania Rally 2013, Cluj

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

21-22 iunie 2013, aceasta este perioada in care la Cluj au loc cursele celei de-a 4-a etape a Campionatului National de Raliuri Dunlop, organizate de catre BMP Motorsport sub egida Federatiei Romane de Automobilism Sportiv.

Sub titulatura Autoworld Transilvania Rally, competitia are loc vineri, in intervalul orar 18:31-23:23, si sambata intre orele 9:31 si 18:41, cu startul si sosirea in comuna Floresti, la Polus Center.

Timp de doua zile, cele 50 de echipaje inscrise in concurs vor parcurge 449,1 km, din care 139,1 km masurati de catre cele 8 probe speciale (Faget, Tarnita, Belis si Dangau, cu 2 treceri) si de cele doua superspeciale programate la Polus Center vineri, de la ora 20:11, respectiv sambata, incepand cu ora 18:37. Prezentarea echipajelor si a automobilelor de concurs are loc joi, 20 iunie, in Piata Unirii din centrul Clujului.

Printre pilotii inscrisi in competitie se numara Francois Delecour, castigatorul primelor doua etape ale Campionatului National de Raliuri din acest an, Gergo Szabo, ocupantul primului loc in etapa a 3-a, Valentin Porcisteanu, Dan Girtofan, Bogdan Marisca, Sebastian Barbu, Marco Tempestini, Manuel Mihalache si altii.

Concursul Transilvania Rally de anul trecut a primit titlul de „Cel mai bine organizat raliu din Campionatul National de Raliuri Dunlop”, oferit de catre Federatia Romana de Automobilism Sportiv.