Transilvania Rally, Cluj-Napoca

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Campionatul National de Raliuri al Romaniei 2017 isi continua drumul cu etapa a doua. Mai precis, cu raliul de la Cluj, de la a carui prima editie au trecut mai bine de 40 de ani. Atunci, in anul 1975, editia inaugurala a Raliului Avram Iancu, pentru ca asa se numea pe atunci, i-a avut ca invingatori pe Mihai Muresan (pilot) si Dacian Banca (copilot), purtati spre locul 1 de o Dacia 1100. Din 2012, raliul de la Cluj ne este prezentat sub denumirea de Transilvania Rally, a carei ultima editie, din 2016, i-a aflat pe cea mai inalta treapta a podiumului pe pilotul Simone Tempestini (Ford Fiesta R5) si pe colegul sau de bord, Marca Banca.

Transilvania Rally 2017 puncteaza in nu mai putin de patru competitii: FIA - Tour European Rally (prima etapa), Campionatul National de Raliuri, Campionatul National de Rally 2 si Campionatul National de Raliuri pentru Vehicule Istorice.

Organizatorul local al evenimentului este Motorhome Napoca Rally Team.

Comandamentul, panoul oficial, parcul inchis si centrul media - toate vor fi locate in perioada 2-6 mai, la Cluj Arena. Iar parcul service va fi la Sala Sporturilor din Cluj-Napoca.

Joi, 4 mai, la Cluj Arena este programat startul festiv, de la ora 20.

Primul start in competitie se da vineri, 5 mai, la ora 16. A doua zi, prima masina reia cursa la ora 7:30. Festivitatea de premiere (ora 21) si conferinta de presa de prezentare a castigatorilor (ora 21:15), ambele gazduite de Casino Cluj, si After Rally Party vor pune capat raliului de la Cluj-Napoca. (Foto: RallyZoom)