Transylvania Epic Bike Ride

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

In zilele de 23-26 iunie, pe un traseu cu o lungime de 325 kilometri, de la Brasov la Sibiu, organizatorii Epic Bike Ride Series (Asociatia Traiesc Sanatos si Running Media) ii invita pe toti amatorii de miscare in aer liber si iubitorii „sportului cu pedale” sa participe la Transylvania Epic Bike Ride.

„Pedaland printre frumoasele coline ale Transilvaniei, pe asfalt, pe drumuri forestiere, prin paduri si chiar pe poteci inguste de padure, veti avea parte de o tura unica de mountain bike, asa cum nu ati mai facut vreodata, prin locuri superbe, greu accesibile si tocmai de aceea epice”, afirma organizatorii, a caror actiune se desfasoara sub sloganul „Bicicleta, aventura, calatorie...”.

Obiective de vizitat pe traseul Brasov-Sibiu

In drumul lor de la Brasov la Sibiu, toti cei partasi la tura vor face cunostinta sau vor revedea obiective turistice de neocolit, precum Lacul Racos si Coloanele de Bazalt Racos, Castelul Bethlen de la Racos, Cetatea Rupea, satul Viscri (devenit celebru in toata lumea prin ambasadorul sau, Printul Charles al Marii Britanii), Biserica fortificata din Daia, Rezervatia de stejari de la Breite (Sighisoara), Conacul Apafi, Castelul Cris-Bethlen, Satul Malancrav, Biserica fortificata din Biertan, Cetatea Apold, Biserica evanghelica fortificata din Bazna sau Cetatea de Balta.

Transylvania Epic Bike Ride are loc pe traseul (tur-retur) Brasov-Racos-Homorod-Rupea-Viscri-Daia-Apold-Sighisoara-Danes-Malancrav-Copsa Mare-Biertan-Atel-Darlos-Medias-Ocna Sibiului-Sibiu.

Despre program si regulament, dar si despre amintirile de la editia precedenta puteti afla de pe site-ul Epic Bike Ride Series.

Calendarul Epic Bike Ride Series

Din calendarul Epic Bike Ride Series 2016 fac parte trei evenimente: tura de la Bran din 20-22 mai, Transylvania Epic Bike Ride si tura de 4 zile de pe litoral pana in Delta Dunarii (11-14 august). (foto: transylvania epic bike ride)