Transylvania Winter Adventure 2014, Brasov

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Iubitorii competitiilor montane sunt asteptati sa se intreaca pe trasee din muntii Postavaru si Piatra Mare, in cadrul editiei a 2-a a Transylvania Winter Adventure, concurs ce imbina trail running-ul cu aventura si divertismentul.

Organizat de catre Kullamannen Club Suedia si Trail Running Romania, intre 20 si 23 februarie 2014, evenimentul aduce la start echipe formate din cate doi participanti, care vor concura pe parcursul a 4 etape:

1. Etapa Sprint Nocturn: 5,5 km coborare, Poiana Brasov – Pietrele lui Solomon

2. Etapa Postavaru: trekking 15,5 km, Poiana Brasov – Cabana 3 Brazi, prin Muntii Postavaru

3. Etapa Adventure Park

4. Etapa Piatra Mare: trekking 16,2 km, Dambul Morii – Predeal, in Muntii Piatra Mare

Clasamentul va fi intocmit pe categoriile feminin, masculin si mixt, in urma cumularii punctelor obtinute de fiecare echipa in cele 4 etape de concurs. Participantii pot alege sa parcurga traseele competitiei in pantofi de alergare, bocanci, schiuri de tura sau rachete de zapada. Optional, in timpul etapei Postavarul, vor putea cobori cu tiroliana in Cheile Rasnoavei, sau se vor putea plimba cu sania trasa de cai.

Inscrierile vor fi deschise pana la data de 10 februarie, pe www.winter.trail-running.ro. Taxa de participare este 110 lei/ persoana, pana la data de 15 ianuarie, respectiv 130 lei/ persoana, dupa aceasta data. (foto: winter.trail-running.ro)

 

NOTA: Competitia a fost anulata!