Triathlon Challenge Mamaia 2013

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Clubul Sportiv Smart Atletic invita iubitorii de inot, ciclism si alergare sa ia parte la a 5-a editie a competitiei Triathlon Challenge, desfasurata la Mamaia in data de 7 septembrie 2013.

Concursul se adreseaza participantilor de toate varstele, profesionisti sau amatori, care se vor putea intrece in cadrul probei individuale de supersprint (400 m inot, 10 km ciclism, 2.5 km alergare), destinata incepatorilor, precum si in proba de sprint (750 m inot, 20 km ciclism, 5 km alergare) sau in cea olimpica (1500 m inot, 40 km ciclism, 10 km alergare), parcurse individual sau in stafete formate din 2 sau 3 persoane.

Evenimentul include primul triatlon din Romania dedicat exclusiv angajatilor din companii, Company TriChallenge, regasiti la startul probelor de supersprint si stafeta sprint sau, pentru cei mai competitivi, la cel al probei individuale de sprint.

Inscrierile se pot face pe www.trichallenge.ro, pentru o taxa de participare de 95 de lei/ persoana pentru orice proba, pana la data de 1 iunie, sau pentru 120 de lei/ persoana la individual, respectiv 95 de lei/ persoana la stafete, pentru cei care se inscriu intre 2 iunie si 31 august 2013.

Triathlon Challenge Mamaia 2013 reprezinta ultima etapa a circuitului Romanian Triathlon Grand Prix din acest an si isi va rasplati castigatorii cu medalii, premii si o petrecere pe masura.

Pentru mai multe informatii cititi si Triatlon, Mamaia: TriChallenge 2013, noutati