Triatlon Fara Asfalt 2012, Vama Veche – 2 Mai

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

In data de 2 iunie 2012, la malul Marii Negre, mai precis in statiunea 2 Mai, va avea loc cea de-a 3-a editie a Triatlonului Fara Asfalt, competitie in cadrul careia concurentii se vor intrece la inot, ciclism si alergare (in aceasta ordine) in cadrul a trei variante de concurs: tura lunga (1,5 km inot, 35 km mountainbike, 10 km alergare), tura scurta (750 m inot, 35 km mountainbike, 6 km alergare) sau stafeta (2 sau 3 persoane / 750 m inot, 35 km mountainbike, 10 km alergare).

Proba de inot va avea ca loc de start si sosire plaja mare din statiunea 2 Mai, proba de bicicleta se va desfasura pe un traseu off road intre digul mare din 2 Mai si Padurea Hagieni, iar alergarea se va face intre 2 Mai si intrarea in Vama Veche.

Inscrierile se fac pana la data de 25 mai, pe www.faraasfalt.ro, taxa de participare fiind 75 de lei pana la 31 martie, 85 de lei, daca este achiata in aprilie si 100 de lei daca se achita in luna mai. Aceasta taxa va fi platita de fiecare concurent (o singura data), indiferent de proba.

 

Bioeel Triathlon Grand Prix 2012

 

Triatloul Fara Asfalt este prima competitie din circuitul Bioeel Triathlon Grand Prix 2012, din care mai fac parte Bioeel Triathlon Challenge, Targu Mures (7 iulie), Saint Ana Lake Xterra Triathlon, Lacul Sf. Ana (14 iulie), Haromszek Triatlon, Reci (5 august), Triatlon Cupa Tri Aluta, Sf. Gheorghe (18 august), Triathlon Challenge, Bucuresti (25 august) si Medias Triatlon, Medias (8 septembrie).

Sportivii care doresc sa ia parte la toate concursurile din acest circuit pot beneficia, pana la data de 1 mai, de pachetul special de inscriere de 420 lei. (foto: Mircea Struteanu)