Triatlon Fara Asfalt 2013, 2 Mai - Vama Veche - Hagieni

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Sambata, 1 iunie 2013, Clubul Sportiv Fara Asfalt organizeaza, la malul Marii Negre, editia cu numarul 4 a Triatlonului Offroad, competitie ce provoaca participantii, individual sau in stafeta, la 1 km de inot, 33 km de mountain bike si 8 km de alergare.

Triatlonul Fara Asfalt incepe cu proba de inot, cu startul si sosirea pe plaja de la Micul Golf din statiunea 2 Mai, urmata de cea de bicicleta, desfasurata intre 2 Mai si Padurea Hagieni, si se incheie cu cei 8 km de alergare, parcursi pe traseul 2 Mai – Vama Veche si retur.

Clasamentul individual va fi stabilit la feminin si masculin, pe grupe de varsta si in sistem open, iar cel al stafetelor va fi intocmit pe categoriile masculin, feminin si mixt, daca varsta totala a stafetei este mai mica de 120 de ani, respectiv in stil open, pentru stafetele ce depasesc aceasta varsta.

Inscrierile se pot face pe www.faraasfalt.ro, pana la data de 24 mai, pentru o taxa de participare de 100 de lei, pentru cei care aleg sa concureze individual, respectiv 90 de lei/ persoana, pentru participantii la stafeta. Mai multe detalii gasiti pe site-ul amintit.