Trofeul Campulung Muscel 2013, viteza in coasta

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

In zilele de 7 si 8 septembrie 2013, la Campulung Muscel are loc etapa a 6-a a Campionatului National de Viteza in Coasta Dunlop 2013, desfasurata sub egida Federatiei Romane de Automobilism Sportiv (FRAS).

Competitia este organizata de catre Clubul Sportiv Brothers Motorsport, pe sectorul de drum Leresti – Voina al Drumului Judetean 734, intre kilometrul 9+300 si kilometrul 12+300, drum care va fi restrictionat pentru circulatia publica in intervalul orar 07:00-19:00.

Sambata, de la ora 8:00, sunt programate recunoasteri si antrenamentele cronometrate, iar cele doua manse de concurs vor lua startul duminica, de la orele 10:30, respectiv 13:00, dupa alte doua sesiuni de recunoasteri.

Festivitatea de premiere va avea loc la ora 17:00, in Piata Primariei Municipiului Campulung Muscel, acolo unde se afla si comandamentul competitiei.

„82 de piloti intr-o competitie extrem de disputata, in special pentru suprematia in ierarhia clasamentului open. Principalii protagonisti: Lucian Radut, care conduce in clasamentul general cu 62 puncte, urmat de Lucien Hora si Ovidiu Zaberca – cate 60 puncte si Andrei Dumitrescu, aflat la egalitate de puncte (42) cu Armando Battochi. Asadar, Mitsubishi-ul Evo cu numarul 3 de concurs conduce dupa cinci etape, monopostul Lola F3000 (numarul 1 de concurs) concureaza direct cu Mitsubishi-ul Lancer Evo 8 MR cu numarul 4 de concurs, pentru treapta a treia a podiumului spectacolul este oferit de monopostul Tatuus F300 si Ferrari 458 Challenge (numerele 11, respectiv 69).

Clasa automobilelor istorice are protagonişti celebri, precum Ferrari 308 GTB si Horatiu Ionescu Cristea, BMW 1602 si Gunter Graef, Alfa Romeo Giulia Sprint GTV si Radu Serban Enache.

Monica Iagar va concura pentru prima data intr-o competitie oficiala, cu o Skoda Fabia TDI, Festivalul Rock Posada va reuni la stadionul municipal trupe celebre, iar vineri seara, la baza sportiva Hidroelectrica veti putea asista la traditionalul meci de fotbal dintre concurenti si oficiali.” , ne informeaza FRAS.