Trofeul CSM-Moldova Motors Sport la Pascani

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Trofeul CSM-Moldova Motors Sport este o competitie de orientare si indemanare auto, programata duminica, 12 iunie, pe strada Stadionului din municipiul Pascani (judetul Iasi). Evenimentul se afla la editia inaugurala si va incepa la ora 13. Organizatorii manifestarii: Clubul Sportiv Moldova Motors Sport Pascani, in parteneriat cu CSM Pascani, Primaria si Consiliul Pascani.

„La aceasta competitie poate participa orice posesor al unui permis de conducere categoria B, cu autoturismul inmatriculat, cu toate avizele de circulatie pe drumuri publice la zi (ITP, RCA valabile). Masina va fi aceeasi pe parcursul zilei de concurs. Este obligatoriu ca soferul sa aiba un copilot cu varsta de cel putin 18 ani, alte persoane nefiind permise in masina.

Important este de stiut faptul ca asigurarea RCA acopera doar traseul urban, competitorii asumandu-si in intregime orice dauna materiala si morala adusa organizatorului si tuturor participantilor in cadrul probelor. La final va avea loc premierea, va fi si o tombola, iar castigatorul va primi o foliere auto gratuita”, anunta organizatorii.

Programul evenimentului este urmatorul:

- ora 15, startul in proba de orientare;

- ora 17, revenirea echipajelor in punctul de Control orar;

- ora 17:10, demonstratie de karting;

- ora 17:40, demonstratie de drift;

- ora 18, start in proba de indemanare (Strada Stadionului);

- ora 20, festivitate de premiere, concert Andrei Bordianu, Trupa Alternative.