Trofeul Muntilor, competitie de turism sportiv in Bucegi

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta
  • 15.07.2016
  • 17.07.2016
  • Bran

In zilele de 15-17 iulie, in Parcul Natural Bucegi, va avea loc Trofeul Muntilor - concurs de turism sportiv pentru echipe, ce reprezinta a 3-a etapa din Campionatul National de Turism Sportiv - Stafeta Muntilor. La start sunt asteptati toti iubitorii de sport si miscare, care, la alegere, se vor intrece in probele de raid montan (parcurgerea intr-un anumit interval de timp a unui traseu montan din zona), orientare turistica, escalada, culturala, precum si in probe surpriza.

Evenimentul sportiv din Bucegi este organizat de Asociatia de Turism Gaska. Aceasta reuneste membri cu exprienta in turismul montan si are ca scop promovarea turismului, a posibilitatilor sanatoase de petrecere a timpului liber si, nu in ultimul rand, a importantei protectiei mediului.

„Prin acest eveniment dorim dezvoltarea turismului in zona Bran, atragerea unui numar cat mai mare de tineri catre acest gen de activitati si sensibilizarea participantilor si publicului asupra protectiei mediului.

Vrem ca si prin cea de-a treia editie, aceasta competitie sa se pastreze in calendarul celor mai puternice concursuri de turism sportiv desfasurate anual in Romania si sa atraga la start un numar din ce in ce mai mare de participanti”, afirma organizatorii.

Cartierul general va fi la 4 kilometri de comuna Bran, in satul Poarta, langa partia de schi Zanoaga.

In acest an, Campionatul National de Turism Sportiv - Stafeta Muntilor are 9 etape si o festivitate de premiere.