Turnee de sah la Ramnicu Valcea

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

La Ramnicu Valcea, mai exact la Colegiul de Silvicultura si Protectia Mediului, in Sala de sport, in perioada 6-9 ianuarie 2016, e programat un festival de sah, sub titulatura de Trofeul Valcea. Evenimentul este organizat de Asociatia Judeteana de Sah Valcea, in colaborare cu unitatea de invatamant gazda si Sah Club Ramnicu Valcea, dar si cu sprijinul Primariei si al Directiei Judetene de Sport si Tineret.

In cadrul manifestarii vor avea loc doua turnee. Mai intai, Memorialul Prof. Constantin Radulescu, in zilele de 6-9 ianuarie: open general de sah clasic, 7 runde, omologat de Federatia Romana de Sah (FRS) si federatia internationala (FIDE). Runda inaugurala incepe la ora 9.

Apoi, in zilele de 8-9 ianuarie, Memorialul Ing. Marin Constantin. Acesta este un turneu open general de sah rapid, cu 7 runde, de asemenea omologat de FRS si FIDE, cu prima runda la ora 13.

Organizatorii informeaza ca sahistii se vor prezenta cu garnitura completa de concurs (ceas de sah, piese de sah, tabla de joc).