Turneu caritabil de tenis la Dinamo Brasov: Cupa Rotary 2014

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Intre 11 si 13 iulie 2014, pe terenurile Clubului Dinamo Brasov (Str. Nicopole 34) se desfasoara a 7-a editie a turneului de tenis de camp Cupa Rotary, eveniment caritabil ce isi propune, de aceasta data, sa il ajute pe campionul national la tenis paralimpic, Petru Gigi Punga, sa ajunga la Jocurile Paralimpice de la Rio din 2016.

Meciurile se vor juca intre orele 10:00 si 17:00, pe trei tablouri de simplu masculin (A - avansati, B - medii, C - incepatori sau seniori +60), un tablou de open feminin si doua tablouri de dublu (amatori si gold).

Meci demonstrativ de tenis in scaun rulant

Duminica, 13 iulie, in ultima zi de concurs, pe Arena Centrala de la Dinamo Brasov spectatorii vor avea prilejul sa asiste, incepand cu ora 15:00, la un meci demonstrativ in scaun rulant, intre campionul national de tenis paralimpic si finalistul ultimei editii a Campionatului National.

Petru Gigi Punga este antrenat, incepand de anul trecut, de Alex Mosoiu, sub indrumarea caruia a reusit sa castige, in aprilie 2014, Campionatul National de Tenis in Scaun Rulant, atat la simplu, cat si la dublu.

Pretul unui bilet de intrare la acest meci este de 10 lei, bani care, alaturi de toate celelalte fonduri stranse la acest turneu, organizat de Rotary Club Brasov, ii vor folosi campionului pentru a-si implini visul de a reprezenta Romania la Rio, in 2016. Mai multe informatii gasiti pe www.rotary-brasov.ro.