Turneu de biliard, bowling si darts la Bucuresti: Oxygen Triathlon

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Timp de 4 zile, incepand cu ora 19:00, Oxygen Club gazduieste, in incinta Sun Plaza Mall Bucuresti (sectorul 4), un inedit triatlon cu probe de darts, biliard si bowling, organizat in premiera de catre Echipa de Joc.

Oxygen Triathlon se desfasoara intre 30 septembrie si 3 octombrie 2014, programand pentru marti concursul de darts, pentru miercuri cel de biliard iar pentru joi intrecerile de bowling, urmand ca fazele superioare pentru toate sporturile, de la sferturi, pana la finale, sa se dispute vineri.

Sistem de joc si premiere

Darts: Highest Score din 15 aruncari (primii 8 vor juca si vineri)

Biliard: Piramida dubla pana la primii 8 - bila 8 (primii 8 vor juca si vineri)

Bowling: Highest Score din 10 frame-uri / 20 lansari (primii 8 vor juca si vineri)

Participarea se poate face individual sau in echipe, iar concurentul sau echipa care acumuleaza cel mai mare numar de puncte, in urma parcurgerii tuturor probelor, va castiga competitia. La fiecare proba, vor fi premiate primele 8 locuri, iar marele castigator al evenimentului va primi Cupa Oxygen Triathlon.

Inscrieri

Inscrierile preliminare se pot face la receptia clubului Oxygen, iar cele efective se fac marti, 30 septembrie, in Oxygen Club, intre orele 18:00 si 19:00. Se va achita o taxa de 69 lei/ eveniment la individual (1 persoana participa la toate probele), 99 lei/ eveniment pentru echipe de 2-3 persoane (1 persoana/ proba), respectiv 149 lei/ eveniment pentru echipe all inclusive, formate din 3 persoane care participa toate la fiecare proba (3 persoane/ proba).

Inainte de inceperea fiecarei competitii, concurentii beneficiaza de 30 de minute de antrenament gratuit. Mai multe detalii gasiti pe www.facebook.com/echipadejoc.