Turneul National de Handbal Mixt Amatori 2012, la Ramnicu Valcea - program

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Sub sloganul „Handbal pentru educatie”, la Ramnicu Valcea se va desfasura, in acest sfarsit de saptamana, Turneul National de Handbal Mixt Amatori, competitie cu caracter caritabil aflata la cea de-a doua editie, organizata de catre HCA HandbalFan Ramnicu Valcea, World Vision Romania – Biroul Zonal Valcea, Asociatia ASIST Rm. Valcea si Clubul Rotaract Valcea.

Meciurile vor avea loc pe 21 si 22 ianuarie 2012, incepand cu ora 8:00, simultan in Sala Sporturilor Traian si in Sala de Sport a Colegiului National Energetic, fiind disputate de catre 11 echipe de handbal mixt din Bucuresti, Cluj, Arges si Valcea, impartite in trei grupe:

Grupa A: HCA Acvila Bucuresti, HCA Nova Bucuresti, HCA Phoenix Bucuresti, HCA United Cluj

Grupa B: HCA HandbalFan A, HCA Victoria Bucuresti, HCA Atletic Pitesti, NRG. Handbal

Grupa C: HCA Evo Bucuresti, HCA Spada Bucuresti, HCA HandbalFan B

Deschiderea oficiala a evenimentului va avea loc la Sala Sporturilor Traian,  incepand cu ora 12:30, dupa incheierea meciului din campionatul national de handbal feminin CS Oltchim – CSM Ploiesti, ce se va desfasura tot aici.

Turneul are ca scop strangerea de fonduri, in cadrul proiectului „Vreau in clasa a 9-a”, desfasurat de World Vision Romania – Biroul Zonal Valcea, in vederea sprijinirii elevilor din mediul rural cu rezultate scolare bune, provenind din familii sarace, pentru continuarea studiilor liceale in mediul urban. Programul complet al evenimentului il gasiti in galeria foto.