Turul Ciclist al Municipiului Reghin 2012

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Ciclisti de la cluburi sportive din toata tara vor participa, in zilele de 12 si 13 mai 2012, la prima editie a Turului Ciclist al Municipiului Reghin, competitie organizata de catre Primaria Municipiului Reghin, cu sprijinul Consiliului Local si al Federatiei Romane de Ciclism si Triatlon.

Intrecerile se vor desfasura pe categoriile Elite, U23 si Juniori mari, pe parcursul a 3 probe:

 - o proba de Fond de 115 km, ce va avea loc sambata, incepand cu ora 10:00, pe traseul Primaria Reghin – Reghin – Beica de Jos – Chiheru de Jos – Eremitu – Sovata – Eremitu – Marici – Damieni – Isla – Caluser – Ernei – Gornesti – Peris – Petelea – Reghin,  cu sosirea in fata Primariei.

- o proba de contratimp individual (8,9 km), programata tot sambata, de la ora 17:00, la iesirea din Reghin spre Suseni

- o proba de circuit (criterium) ce va avea loc duminica, incepand cu ora 11:00, pe un circuit de 2 km in centrul municipiului Reghin, ce va fi parcurs de 30 de ori.

Cei mai buni ciclisti ai fiecarei categorii vor fi rasplatiti cu diplome, cupe si premii in bani, iar cel mai bine clasat sportiv din judetul Mures va primi un premiu surpriza. Festivitatea de premiere va avea loc duminica, la ora 13:00, in fata Primariei.

Tot duminica, in centrul orasului vor avea loc intreceri organizate pentru ciclistii amatori, care vor lua startul la ora 9:00.

Mai multe detalii gasiti pe www.frciclism.ro. (foto: summitcountyvoice.com)