Turul Ciclist al Sibiului

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Primele zileale lunii iulie (1-5) din acest an ne rezerva reintalnirea cu Turul Ciclist al Sibiului. Competitia este organizata de Federatia Romana de Ciclism, sub egida forului international de profil, de Clubul Sportiv Sibiu Sport Project si cu sprijinul Primariei Municipiului Sibiu si al Consiliului Judetean Sibiu.

Prologul coincide cu proba de contratimp individual (start miercuri, 1 iulie, la ora 18), din centrul istoric al Sibiului. Etapa 1 incepe a doua zi, de la ora 11:20, din Piata Mare, si urmeaza traseul (224,1 km) Sibiu-Barghis-Medias-Slimnic-Miercurea Sibiului-Poplaca-Sibiu (sosire pe B-dul Victoriei, in zona Bazinului Olimpia). Ultima etapa a turului (a 4-a) porneste duminica, 5 iulie, de la ora 16:45, din Piata Mare, si parcurge traseul (144, 1km) Sibiu-Poplaca-Sibiu (x5)-Orlat-Slimnic-Sibiu (sosire in Piata Mare).

Ceremonia finala de premiere e fixata in jurulorei 20:30. Alaturi de echipele din Romania (Lotul National, Tusnad Cycling Team), la Turul Ciclist al Sibiului 2015 si-au anuntat prezenta practicanti ai „sportului cu pedale” din Italia, Germania, Norvegia, Rusia, Luxemburg, Olanda, Ungaria, Ucraina si Slovacia. (foto: sibiu cycling tour)