Turul Ciclist al Sibiului

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Turul Ciclist al Sibiului (TCS) este un eveniment sportiv organizat de Clubul Sportiv Sibiu Sport Project si in calendarul Uniunii Cicliste Internationale face parte din top 6 al competitiilor cicliste din Europa Centrala si de Est. In al 6-lea sau an de existenta, concursul „pe doua roti” din judetul Sibiu revine la formatul de 5 zile, desfasurandu-se in perioada 6-10 iulie.

Sibiu Cycling Tour 2016 (asa cum mai este cunoscuta intrecerea) incepe marti, 5 iulie, cu ceremonia de premiere a castigatorilor Cursei Sponsorilor (la ora 19:45), ce va fi urmata de deschiderea oficiala si prezentarea echipelor (ora 20:15).

A doua zi (miercuri, 6 iulie), Turul Ciclist al Sibiului porneste la drum cu prologul (contratimp individual in Centrul Istoric al Sibiului, pe un traseu de 2 km). Pe langa cele 4 etape TCS 2016, vor mai avea loc alte evenimente conexe: Green Day Kids si Green Day Circuit (joi, 7 iulie), King of the Mountain, Intalnirea Ciclism.ro (sambata, 9 iulie), Biciclete Cochete.

Duminica, 10 iulie, ceremonia finala de premiere este programata la ora 20:30 (cu o rezerva de 20 de minute).

In organizare sunt implicate Federatia Romana de Ciclism, Primariei Municipiului Sibiu si Consiliului Judetean Sibiu. Informatii complete - pe site-ul oficial al evenimentului.