Vine InSport Grand Prix!

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

InSport Grand Prix 2018 este un concurs national de cros organizat la Brasov (15-16 septembrie), in fostul Parc Tractorul (acum Parcul Sportiv Brasov), la care participa atleti de performanta si atleti amatori de toate varstele. Ca si la editia precedenta, competitia a fost pusa la cale si-n acest an de catre Asociatia Judeteana de Atletism (AJA) Brasov, in al carei demers s-au implicat Primaria Municipiului Brasov, Directia Sport si Tineret Brasov, Politia Locala, alte institutii, organizatii si companii.

InSport Grand Prix (editia a 2-a) este un proiect co-finantat de Consiliul Judetean Brasov.

In functie de varsta, concurentii vor alerga pe diferite distante, de la 1.000 metri (cursa copiilor) si 2.000 metri (cursa familiilor), pana la 6.000 metri si chiar 8.000 metri. Vor fi curse individuale, dar si de stafeta.

Stafetele (feminine, masculine, mixte) vor alerga pentru a sustine doua cauze nobile: Robert Cadar - blogger, atlet amator si alergator de cursa lunga, cel care de 2 ani lupta impotriva cancerului -, si Fundatia HOSPICE Casa Sperantei - organizatie care a introdus in Romania conceptul de ingrijire paliativa, pentru copii si adulti diagnosticati cu boli incurabile.

Atletii de performanta (seniori, tineret, juniori) clasati pe primele 3 locuri la individual vor fi recompensati cu substantiele premii in bani.

Toate informatiile despre intrecere sunt postate pe site-ul oficial al manifestarii de la Brasov, eveniment sportiv ce se bucura de girul Federatiei Romane de Atletism (FRA).