Winter DanceSport Festival 2011 – concurs de dans sportiv, la Bucuresti

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Iubitorii dansului din Bucuresti, si nu numai, vor avea prilejul, sambata, 10 decembrie 2011, sa asiste la un regal de dans sportiv ce va avea loc la Sala Antilopa din Capitala, sub denumirea de Winter DanceSport Festival. Evenimentul, aflat la a doua desfasurare, va debuta la ora 9:00, cu intrecerile categoriei solo fete si cele ale perechilor din concursul precompetitional, care vor dansa vals lent si cha-cha. Evolutia acestora va fi urmata, incepand cu ora 11:30, de cea a sportivilor din clasele H, D, E si Hobby si de concursurile open basic, in cadrul carora perechile se vor lasa purtate de muzica dansurilor standard si latino americane.

Inscrierile se fac pana la data de 8 decembrie (ora 24:00), pe www.dancesport.ro sau la adresa araducan@yahoo.com, taxa de participare fiind de 30 de lei/ 1 competitie sau 40 de lei/ 2 competitii pentru categoria solo fete, 60 de lei/ 1 competitie sau 80 de lei/ 2 competitii pentru perechile de la precompetitional si de 80 de lei/ 1 competitie sau 100 de lei/ mai multe competitii pentru concursurile oficiale.

Evenimentul este organizat de catre Magic Dance Club Bucuresti, impreuna cu Federatia Romana de Dans Sportiv si Autoritatea Nationala pentru Sport si Tineret.

Pretul unui bilet de intrare pentru spectatori este de 10 lei.