Workshop kettlebell si body weight, Bucuresti

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Daca vrei sa iti lucrezi intreg corpul intr-o perioada de timp cat mai scurta, iti sugeram o alegere perfecta: workshopul de kettlebell si body weight Fitness Scandinavia.

Impreuna cu Stina Albihn, fosta atleta de performanta din Suedia, recunoscuta sub numele de „Trasnet” sau  „Domnisoara Disciplina Militara”, vei lucra fiecare muschi si iti vei fortifica organismul, in weekendul 19-20 octombrie 2013, la 168 Sport Station, in Bucuresti.

Workshopul este accesibil tuturor si este practic pentru orice nivel, astfel incat este recomandat atat atletilor de elita, dornici de perfectionare, dar si pasionatilor de sport care vor sa descopere aceasta metoda.

Te poti inscrie pe www.fitness-scandinavia.ro si te poti bucura si tu de beneficiile acestor antrenamente organizate de catre una dintre cele mai renumite scoli de fitness din tara – Fitness Scandinavia. Taxa de participare este 600 de lei. Pentru mai multe informatii poti suna la 0735.559.252 (Lorena Gottlieb), sau poti scrie pe adresa workshop@fitness-scandinavia.ro.