World Snow Day 2012 – Ziua Internationala a Zapezii, la Vatra Dornei si la Busteni

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Pe data de 22 ianuarie 2012, in peste 150 de locatii din intreaga lume se sarbatoreste World Snow Day, sau Ziua Internationala a Zapezii, o zi in care copiii sunt invitati sa participe, alaturi de familiile lor, la activitatile sportive pe zapada organizate cu acest prilej, sub egida Federatiei Internationale de Schi (FIS).

 

World Snow Day 2012, la Vatra Dornei

 

In Romania, World Snow Day 2012 va fi sarbatorita printr-un festival al zapezii organizat, incepand cu ora 10:00, pe partia Parc din Vatra Dornei (judetul Suceava), de catre Scoala de schi Euroski, in parteneriat cu Primaria Municipiului si Salvamont Vatra Dornei. In cadrul acestei sarbatori, iubitorii sporturilor de iarna vor putea lua lectii gratuite de schi si snowboarding, vor putea face snowtubing, vor putea participa la concursuri de schi, de fotografie sau la distractivele jocuri pe zapada.

 

World Snow Day 2012, la Busteni

 

Tot cu prilejul Zilei Internationale a Zapezii, Scoala de schi Progressive organizeaza, pe partia Kalinderu din Busteni (judetul Prahova), evenimentul «Bring Children to the Slope», oferind lectii gratuite de schi pentru copii, curse gratuite de schi si snowtubing, concursuri de schi cu premii, precum si preturi speciale de ski pass si la inchirierea de echipamente sportive.

Inafara Romaniei, printre cele 24 de tari in care vor exista manifestari prilejuite de celebrarea acestei zile se mai numara Polonia, Rusia, Ucraina, Slovenia, Estonia, Austria, Elvetia, Franta, Germania, Italia, Anglia, SUA, Canada, Norvegia, Finlanda, Spania, Suedia, Turcia sau Australia.

Mai multe detalii puteti gasi pe www.world-snow-day.com.