Zilele Ecvestre Gheorgheni 2013

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Clubul Sportiv Krigel organizeaza Zilele Ecvestre Gheorgheni, eveniment de amploare desfasurat pentru a 6-a oara in aceasta localitate harghiteana, in weekendul 21-22 septembrie 2013.

In cele doua zile, incepand cu ora 8:00, vor putea fi urmarite cascadorii cu cai, prezentare aeriana, stafeta, sarituri peste obstacole, prezentari cu husari, stavari, soimi si arcasi, concursuri de atelaje cu doi si patru cai, expozitie de cai, expozitie canina, concurs de atelaje canine, show-ul „Agility” cu caini dresati, batalia primarilor, arta manuirii biciului, concursul cailor de lucru, calaretii pustei, competitii haioase si multe alte evenimente interesante. Vor evolua formatia Step Dance, Ansamblul Hovirag si Fanfara Harsona.

La finalul evenimentului, va fi organizata o tombola pentru participanti, unde se vor acorda peste 30 de premii, intre care unele constand in animale si pasari vii (manji, magari, miei, capre, gaini, cocosi, caini sau pisici), iar Equitana va acorda produse de intretinere pentru cei mai ingrijiti si curati 6 cai, in cadrul Cupei Aranyparipa. (foto: fogathajtas.ro)