Ziua B, competitie de ciclism MTB in Padurea Cernica-Pantelimon

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Duminica, 23 aprilie 2017, in Padurea Cernica-Pantelimon, cu start la Extreme Park Cernica (comuna Cernica, judetul Ilfov), se va desfasura concursul de ciclism MTB de tip XC denumit Ziua B.

„In luna aprilie, rasare ocazia perfecta ca toti riderii sa se bucure din plin de experienta MTB... la super-evenimentul ZIUA B! Cea de-a 5-a editie a competitiei reaprinde dorinta de miscare si da startul maratoanelor serioase de MTB, marca Riders Club. Fie ca sunteti obisnuiti ai curselor de mountain bike sau proaspat debutanti, fie ca va declarati iubitori de viteza sau pasionati de plimbarile in natura, la evenimentul ZIUA B veti fi incantati de energia miscarii, de labirintul padurii si de atmosfera din zona de Start.

Pe un traseu deosebit de pitoresc, unduit pe malurile lacurilor si crestat prin mijlocul padurii, pregatit special pentru voi de echipa MPG si Razvan Juganaru, veti admira nuantele vii ale primaverii, ii veti gusta prospetimea si va veti lasa dusi de tineretea ei, spre veselia de la Finish! Cu siguranta, veti avea parte de o experienta de poveste, alaturi de oameni cu spirit frumos!”, am retinut din prezentarea organizatorilor. (Foto: Ovidiu Salavastru)