Ziua Mondiala a Zapezii 2015 se sarbatoreste si la Ski Resort Transalpina

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

In aceasta duminica, 18 ianuarie 2015, Ziua Mondiala a Zapezii sau World Snow Day, asa cum e cunoscuta in toata lumea, este sarbatorita si la Ski Resort Transalpina (SRT), pe domeniul schiabil din localitatea Voineasa (judetul Valcea).

Desfasurat sub tutela Federatiei Internationale de Schi (FIS), evenimentul isi propune atragerea unui numar cat mai mare de copii catre practicarea sporturilor de iarna, alaturi de familiile lor, oferind in acest scop anumite facilitati.

Astfel, la Ski Resort Transalpina, copiii cu varste intre 4 si 14 ani pot beneficia de acces gratuit la instalatiile pe cablu, de lectii gratuite de schi si snowboard, oferite de Scoala de Schi si Snowboard SRT, si se pot inscrie la concursuri distractive pe zapada, cu premii atractive.

Vor fi organizate workshopuri scurte in care acestia vor invata mai multe despre mediul inconjurator, beneficiile practicarii sporturilor de iarna pentru sanatate si securitatea pe partie. Pe langa workshopuri, participantii vor avea placerea de a-l intalni pe celebrul sportiv Toma Coconea si vor asista la demonstratii in cadrul snow-park-ului Adrenalin Mountain Park (AMP). Prezentatorul evenimentului este actorul Cosmin Selesi.

AMP Sesh, intalnirea iubitorilor de freestyle

De mentionat este faptul ca in acest weekend, 17-18 ianuarie 2015, la Adrenalin Mountain Park din Ski Resort Transalpina are loc AMP Sesh, intalnirea pasionatilor de freestyle snowboarding si freeski, din programul careia fac parte un Jam Session cu premii, sesiuni scurte pe diferite elemente, ateliere de jibbing & shaping, testare de schi si snowboard, sesiuni de filmare si afterparty.

Conform www.world-snow-day.com, Ziua Mondiala a Zapezii 2015 se sarbatoreste in Romania si la Vatra Dornei, Poiana Brasov, Azuga, Busteni, Predeal, Sinaia si Cavnic.