Zumba fitness la Calimanesti Caciulata, de Valentine's Day

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

De Valentine's Day, iubitorii de zumba fitness se aduna pe Valea Oltului, in statiunea Calimanesti Caciulata (judetul Valcea), la primul eveniment major de acest gen al anului 2014, ce reuneste peste 80 de instructori de profil din tara.

Olt Valley Zumba® Fitness Event se desfasoara intre 14 si 16 februarie, la Centrul de Expozitii si Evenimente Oltexpo – Seaca, incluzand in program clase de zumba fitness, zumba sentao si aqua zumba, zumba jam cu toti jammerii Romaniei, Laurentiu Fugaru, Adela Iacob si Cristina Andreea Hagiescu, zumba kids si zumba kids jr. boost cu zumba education specialist (ZES) Ana Georgescu, dar si petreceri antrenante la sfarsitul zilelor de vineri si sambata.

Evenimentul, adresat participantilor de toate varstele, este organizat de catre Andrei Osanu si il va avea ca invitat special pe Hermann Melo, zumba education specialist din Franta, originar din Columbia.

Pretul unui pachet complet pentru adulti la Olt Valley Zumba este 290 de lei, iar fara cazare si masa este 150 de lei. Mai multe detalii legate de inscrieri, tarife sau program, gasiti pe pagina de Facebook „Olt Valley Zumba® Fitness Event”.

Azi, 31 Iulie

Aventura pe biciclete in Harghita

Odorheiu Secuiesc Ora 7:00Bucuresti: Concurs de alergare nocturna la Baneasa

Baneasa Shopping City, Bucuresti Ora 21:00


Tir talere: Cupa CRTS Open Sporting

Poligonul Ion Tudoran, Negoesti-Soldanu


Sambata, 1 August
Duminica, 2 August
Joi, 6 August
Vineri, 7 August
Sambata, 8 August

Mountain bike, Parcul Natural Comana: Dumbrava cu Margaritar

Parcul Natural Comana, Giurgiu Ora 11:00

Luni, 10 August

Tabara de baschet pentru copii la Cluj-Napoca

Polus Center, Cluj-Napoca Ora 9:00