Transport in comun pentru Poiana Brasov

Detalii
Comentarii
Galerie foto

Compania de transport public din Brasov, RATBV a suplimentat capacitatea de transport oferita spre statiunea Poiana Brasov si in interiorul ei si a reluat circulatia pe liniile 100 (Gara CFR Brasov - Telecabina Poiana Brasov) si 60 (Silver Mountain/parcare Poiana Mica - Telecabina Poiana Brasov).

Pentru a asigura conditii de calatorie cat mai bune pentru cei ce doresc sa urce in Poiana Brasov, RATBV va pune in circulatie autobuze pe mai multe linii de transport.

Ce linii de transport urca in Poiana? 

Linia 100: Gara CFR - Livada Postei - Poiana Brasov - Telecabina Poiana Brasov. Atat pe sensul de urcare spre Poiana, cat si pe sensul de coborare spre Gara, autobuzele liniei 100 vor opri si in Livada Postei: la urcare vor prelua calatori de la peronul liniei 20, iar la coborare vor permite debarcarea la peronul de autocare. Capatul de linie al liniei 100 in Poiana Brasov este in zona Telecabinei Kanzel, iar in Gara Brasov - la al treilea peron.

Linia 60: Silver Mountain/ terminal Poiana Mica - terminal Poiana Brasov - Telecabina Poiana Brasov.

In zilele de sambata si duminica acest traseu va fi deservit de 6 autobuze, iar in zilele lucratoare (luni-vineri) sunt alocate 2 autobuze. Insa, in functie de fluxul de calatori, numarul de masini alocat va putea creste pana la 6 autobuze. In terminalul Poiana Brasov (parcarea mare), autobuzele liniei 60 vor opri pe sensul de urcare la peronul 2, iar la coborare vor opri in statia aflata pe strada principala, fara a mai intra in terminal (parcarea mare).

Linia 20: Livada Postei - Poiana Brasov. Sunt alocate in fiecare zi a saptamanii cate 3 autobuze/ ora, insa, functie de cererea existenta, numarul acestora poate fi suplimentat pana la 8 autobuze/ ora. 

Tarife pentru transportul in Poiana Brasov:

- 6 lei calatoria pentru linia 20;

- 2,5 lei calatoria pentru linia 60, insa cei ce au achitat calatoria pe linia 20 pot continua calatoria cu linia 60 cu acelasi bilet. De asemenea, cei ce au achitat tariful de parcare in Poiana Mica pot calatori gratuit cu linia 60.

- 6 lei calatoria pentru linia 100.

Toate aceste titluri de calatorie se pot achizitiona si cu aplicaČ›ia 24pay, disponibila in toate autobuzele. (credit foto: Primaria Municipiul Brasov)

Conditii de schi optime in statiunea Poiana Brasov