Corona nu a trecut examenul debutului

Detalii
Comentarii
Galerie foto

Multa lume a venit la stadionul Tineretului, sa urmareasca debutul Coronei Brasov in Liga I de fotbal. Au fost peste 4000 de spectatori, care au asteptat cu sufletul la gura prima victorie in esalonul de elita al echipei pregatita de Nicolae Manea. Victorie care nu a venit insa, asta si datorita poverii debutului, care a fost mai mare decat s-ar fi asteptat lumea, in ciuda experientei la nivelul primei ligi a unora dintre jucatori (Marc, Forika, Stere, Stanga, Olariu,Coman) . Pana la urma, rezultatul a fost unul potrivnic : 0-1, in urma unei faze in care arbitrul Gaman, din Craiova, a acordat galatenilor penalty, la o faza din care nimeni nu prea a inteles nimic...Mai mult, arbitrul a eliminat si doi jucatori brasoveni (Olariu, la faza penalty-ului si Burlacu, pentru doua ,,galbene”). Si asa, Otelul s-a vazut cu sacii in caruta, castigand trei puncte uriase. Cele mai mari ocazii ale Coronei au fost ratate de Coman, prima dintre ele, de la 6 metri de poarta (mingea sutata a trecut ,,pe langa”)

Au jucat pentru Corona : Marc – Burlacu, Forika, Damian, Kanon – Chirciu, Olariu, Stere (min. 58 Stanescu), V. Munteanu – Coman (min. 84 Manea), Bus (min. 46 Stanga)

La final, antrenorul Nicolae Manea s-a aratat surprins de evolutia unora dintre jucatori : ,,Sunt dezamagit de rezultat. Unii dintre jucatorii cu experienta, care au la activ meciuri in Liga I, au avut un trac pe care eu nu l-am inteles. Daca marcam primii, la aceea faza a lui Coman, altfel ar fi decurs jocul. Acum, va trebui sa luam totul de la capat, sa-i legitimam pe jucatorii care asteapta acest lucru si sa remediem deficientele.”

In etapa a doua a campionatului, Corona va juca in deplasare, cu Ceahlaul Piatra Neamt.