Cupa Coca Cola 2013 la fotbal, program

Detalii
Comentarii
Galerie foto

458 de echipe de fete si baieti, reunind peste 5000 de elevi din 397 de licee din tara s-au inscris in cea mai mare competitie nationala de fotbal in sala la nivel de liceu, Cupa Coca-Cola 2013. Evenimentul din acest an se bucura de o participare de aproximativ 30% din numarul total de licee din Romania, cel mai mare procent apartinand Bucurestiului, unde 70% dintre liceeni au manifestat interes fata de acest turneu.

Tragerea la sorti a calendarului meciurilor a avut loc ieri, 25 februarie 2013, in cadrul unei conferinte de presa desfasurate la sediul Federatiei Romane de Fotbal. Au fost prezenti presedintele Federatiei Romane de Fotbal, Mircea Sandu, alaturi de directorii sportivi Miodrag Belodedici si Daniel Prodan, iar din partea Coca-Cola Romania au participat Nicoleta Eftimiu si Miruna Smeureanu, directori de marketing, respectiv de relatii publice.

 

Programul Cupei Coca-Cola 2013:

 

25 februarie - 30 martie: Faza pe judet

Echipele inscrise vor concura in faza pe oras, in cele 24 de judete in care se organizeaza centre de joc, pentru ca cele mai bune echipe sa mearga mai departe in faza pe regiune.

In aceeasi perioada, in Bucuresti vor fi gazduite meciurile decisive intre echipele de fete si baieti din Capitala, care isi vor disputa locurile direct pentru turneul final. Cele mai bune doua echipe din fiecare categorie vor ajunge finaliste in ultima etapa a competitiei.

19 aprilie - 12 mai: Faza regionala cu centre de desfasurare la Oradea, Targu-Mures, Iasi si Pitesti

24-26 mai: Faza finala, care va avea loc la Bucuresti

 

Premiile Cupei Coca Cola

Cele mai bune doua echipe de fete si de baieti din totalul liceelor inscrise sunt desemnate campioane nationale la fotbalul in sala. Anul acesta, campioanele vor avea parte de o experienta inedita - un cantonament similar antrenamentelor „tricolorilor”  la baza sportiva de pregatire din Mogosoaia. In plus, jucatorii si antrenorii echipelor castigatoare vor primi o tableta pentru a impartasi cu cei dragi momentele cantonamentului. Vicecampioanele Cupei la fete si baieti, precum si antrenorii acestora vor primi cate un telefon de ultima generatie.

Editia trecuta a competitiei a reunit la start peste 4.500 de participanti - aproximativ 30 % din numarul total de elevi din Romania. Campioanele Cupei Coca-Cola 2012 – liceul Benjamin Franklin din Bucuresti si liceul Banyai Janos din Harghita - au urmarit direct din tribuna sferturile de finala Euro 2012.

 

Un stil de viata activ

Prin participarea la acest proiect, Coca-Cola Romania isi respecta promisiunea de a promova miscarea fizica, fiind un sustinator cu traditie al sportului de performanta, dar si al evenimentelor care incurajeaza implicarea fiecaruia dintre noi in activitatile fizice.

„Ne bucuram ca tinerii liceeni sunt receptivi la aceasta initiativa, cu atat mai mult cu cat numarul inscrierilor in Cupa Coca-Cola a crescut fata de anul trecut. Este foarte important sa isi doreasca sa se implice activ in cat mai multe competitii atat la scoala, cat si in timpul liber. Acest lucru ne motiveaza sa ii sustinem in continuare: sa faca miscare in mod constant si sa isi urmeze pasiunea pentru fotbal. Asteptam cu interes startul competitiei si felicitam toate liceele din tara care au dat curs invitatiei noastre de a promova impreuna un stil de viata activ”, declara Nicoleta Eftimiu, Sparkling Soft Drinks Senior Activation Marketing Manager - Romania & Moldova.

Cupa Coca-Cola este un program al Sistemului Coca-Cola Romania, dezvoltat in parteneriat cu Ministerul Educatiei Nationale si Federatia Romana de Fotbal. Vodafone Romania este sponsor principal, iar Intersport este partener tehnic. Mai multe detalii despre mecanismul competitiei sunt disponibile pe site-ul oficial al competitiei www.cupacoca-cola.ro. (galerie foto: McCann Erickson)