Cupa Coca-Cola 2015 la fotbal: Numar record de echipe la startul meciurilor locale!

Detalii
Comentarii
Galerie foto

Cupa Coca-Cola, cea mai mare competitie de fotbal de sala pentru liceeni, debuteaza anul acesta cu un numar de inscrieri in crestere fata de editiile precedente. Incepand cu luna martie, aproximativ 6000 de jucatori din 500 de echipe isi vor disputa prezenta in marea finala, organizata la Bucuresti in perioada 22 - 24 mai.

Primele saptamani ale etapei locale au reunit pe teren 118 echipe de baieti si 21 echipe de fete, in 139 de meciuri desfasurate in judetele Alba, Braila, Cluj, Iasi, Bacau, Harghita, Galati, Suceava si Bucuresti. Pana pe 10 aprilie, alte 16 orase gazduiesc meciuri de calificare in etapa regionala a competitiei.

Din cele 396 de echipe de baieti si 104 echipe de fete inscrise la start, numai doua echipe se vor bucura de marele premiu al Cupei Coca-Cola - un cantonament la un club european de fotbal din Europa, unde jucatorii vor avea ocazia sa se antreneze urmand modelul marilor fotbalisti ai lumii.

 „Cresterea numarului de inscrieri fata de anii precedenti, in special in randul echipelor de fete, ne bucura si ne motiveaza in demersul nostru de a-i incuraja pe liceeni sa se implice in sport si sa faca performanta pe teren. Acesti tineri ne demonstreaza, inca o data, ca pasiunea este unul dintre cele mai importante criterii ale reusitei in fotbal.”, declara Miruna Smeureanu, Public Affairs and Communication Manager Romania & Moldova.

Cupa Coca-Cola este un program anual dezvoltat in parteneriat cu Ministerul Educatiei si Cercetarii Stiintifice si anul acesta se desfasoara dupa urmatorul program: Faza pe oras (3 martie - 10 aprilie), Faza regionala (25 aprilie - 10 mai),

Faza finala ce va avea loc la Bucuresti (22 - 24 mai). Mai multe detalii despre programul competitiei sunt disponibile pe site-ul oficial www.cupacoca-cola.ro. (comunicat si foto: Cupa Coca-Cola)