Cupa Liceelor Coca Cola 2014 la fotbal, inscrieri

Detalii
Comentarii
Galerie foto

Doar pana pe 13 februarie vor fi deschise inscrierile la editia 2014 a celei mai mari competitii de fotbal in sala pentru liceeni, Cupa Coca Cola.

La turneu pot participa maximum 460 de echipe de baieti sau fete, cu varste cuprinse intre 14 si 19 ani, de la licee, colegii sau scoli profesionale din Romania, care se vor intrece in 3 etape: faza de oras (28 februarie – 11 aprilie), faza regionala la Iasi, Oradea, Targu Mures si Pitesti (25 aprilie – 11 mai), si finala, programata la Bucuresti, intre 23 si 25 mai 2014.

In prima faza, meciurile baietilor se vor juca in Bucuresti si in urmatoarele 25 de judete: Alba, Arad, Arges, Bacau, Bihor, Botosani, Braila, Brasov, Buzau, Cluj, Constanta, Dolj, Galati, Harghita, Iasi, Maramures, Mures, Prahova, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Timis, Tulcea, Valcea si Vrancea.

Competitia este deschisa deopotriva si fetelor, pentru care confruntarile vor avea loc la Bucuresti si in doar 13 judete: Alba, Arad, Bacau, Bihor, Botosani, Cluj, Dolj, Harghita, Iasi, Mures, Satu Mare, Sibiu si Valcea.

Marele premiu pentru echipele castigatoare ale turneelor de baieti si de fete consta in participarea la tabara de vara Olympic Sport Training Center „Giulio Onesti” din Roma, Italia.

Inscrierile se fac pana la data de 13 februarie (ora 14:00), in baza unui formular ce poate fi descarcat de pe www.cupacoca-cola.ro, ce va fi completat si trimis prin fax 0214.066.584, la adresa inscrieri@cupacoca-cola.ro, sau poate fi incarcat direct pe site-ul competitiei, unde se afla si toate detaliile legate de acest eveniment. (foto: www.facebook.com/CupaCocaCola)