Fotbal american: Cluj Crusaders face recrutari

Detalii
Comentarii
Galerie foto

In perioada 31 august-1 septembrie 2013, echipa de fotbal american Cluj Crusaders organizeaza prima sesiune de recrutari din acest an pentru anul competitional 2013-2014 al Campionatului National de Fotbal American.

Obiectivul acestui eveniment este implicarea clubului in dezvoltarea sportului clujean si promovarea fotbalului american prin selectia tinerilor de peste 17 ani, doritori sa practice acest sport.

Tinuta sportiva este obligatorie, deoarece noii jucatori vor fi selectati dupa ce vor parcurge un circuit de probe fizice, care implica exercitii de agilitate, viteza, indemanare, forta si tehnica. Participantii se vor acomoda si cu echipamentul de protectie specific acestui sport.

Concomitent, Asociatia Arbitrilor de Fotbal American din Romania (AAFAR) va recruta persoane dispuse, indiferent de varsta sau sex, sa obtina calificarea de arbitru de fotbal american.

Persoanele interesate sunt invitate in acest weekend, incepand de la ora 10:00, pe terenul de fotbal de pe strada Alexandru Vaida Voievod, langa cartodromul din cartierul Gheorgheni.

Pentru informatii suplimentare, va stau la dispozitie Rafael Ruiz – presedinte C.S. Cluj Crusaders (tel. 0735.547.495) si Adrian Baciu – coordonator regional Nord-Vest al AAFAR (tel. 0744.673.362). (comunicat si foto: Cluj Crusaders)