Fotbal: Atacantul Andrei Cristea a fost transferat la FC Basov

Detalii
Comentarii
Galerie foto

Conducerea echipei FC Brasov a reusit marti un transfer mult asteptat, menit sa fortifice atacul in suferinta al ,,stegarilor”. La o zi dupa ce si-a reziliat contractul cu Dinamo, cunoscutul atacant Andrei Cristea, a ajuns la FC Brasov si a semnat un contract valabil doi ani.

Cristea, in varsta de 29 de ani a mai evoluat la FCM Bacau, Steaua, Poli Timisoara, Poli Iasi, Karlsruher si Dinamo. A fost golgheterul Ligii 1de fotbal, in sezonul 2009-2010, cand a inscris 16 goluri, avand, totodata si 16 prezente in echipa nationala a Romaniei.

La prezentarea oficiala a jucatorului, la care a participat si directorul general al echipei FC Brasov, Constantin Zotta, Andrei Cristea a spus : ,,Ma bucur ca mi s-a acordat aceasta sansa, de a juca la o echipa cu vechi traditii in fotbalul romanesc. Imi doresc sa contribui la iesirea echipei din impas si sa inscriu cat mai multe goluri. Ii cunosc pe Paun si Straut,cu care am fost coechipier la Dinamo. Aceasta echipa este un capitol inchis pentru mine, acum doresc sa joc cat mai bine la Brasov si sa urcam in clasament”.

Andrei Cristea ar putea debuta in echipa stegarilor vineri, cu prilejul meciului din deplasare, cu Otelul Galati, din etapa a cincea a Ligii 1.