Fotbal, Brasov: Coltea se bucura pentru promovarea lui Marius Savu

Detalii
Comentarii
Galerie foto

Este vorba de promovarea pe care jucatorul crescut la CS Coltea 1920 Brasov a reusit-o cu fosta campioana a Romaniei, Otelul Galati, in Liga a 2-a.

„Nascut in Brasov, mijlocasul Savu Marius Nicolae a fost format de clubul nostru - incepand cu anul 2016, pana la prima sa experienta intr-un esalon superior, in luna februarie 2021 fiind imprumutat la clubul de Liga a 3-a, la SR Brasov. Apoi si-a urmat parcursul in Liga a 2-a, la Unirea Slobozia, iar in prezent este jucator la Otelul Galati”, transmite clubul brasovean, intr-un comunicat.

„Sunt foarte bucuros pentru aceasta promovare, este un pas important in cariera mea si sunt foarte mandru de aceasta realizare. Imi pare rau ca nu am facut acest pas pe cand activam la SR Brasov, dar sunt sigur ca curand echipa brasovenilor va reveni acolo unde ii este locul”, afirma jucatorul, la randul lui.

Pe de alta parte, Liviu Nicolae, coordonator CS Coltea 1920 Brasov declara: „Ma bucur enorm pentru el ca a ajuns intr-o situatie unde poate avea o sansa sa isi indeplineasca visul. Este meritul lui ca a reusit intr-un timp scurt sa isi depaseasca limitele, sa se educe sportiv. Sper sa fie sanatos in primul rand, ca la anul sa poata deveni o certitudine, iar cariera sa sa aiba continuitate la cel mai inalt nivel.

De asemenea, trebuie sa mentionez munca corecta a clubului in formarea acestor jucatori, unde faptul ca avem o linie de lucru unitara, cu o metodica orientata spre un model de joc clar, ne ajuta sa obtinem aceste rezultate cu jucatorii din academie intr-un timp scurt”.