Fotbal, Izvorani: Sahtior Donetk a castigat Dimsoft Junior’s Cup 2013

Detalii
Comentarii
Galerie foto

Duminica, 1 septembrie, Sahtior Donetk a castigat Cupa Dimsoft Junior’s Cup 2013 pentru categoria de varsta U11. Micutii fotbalisti ucrainieni s-au impus in fata juniorilor turci de la Fenerbahce Istanbul, invingandu-i cu scorul de 2-0. La categoria  U10, spaniolii de a Rayo Vallecano au castigat finala in fata celor de la Dimsoft.

Cupa Dimsoft Junior’s Cup 2013 s-a incheiat cu o festivitate de premiere care a fost la inaltimea asteptarilor publicului si a juniorilor. Trofeele castigatoare au fost inmanate de catre fostul international Viorel Moldovan, de altfel el fiind prezent la meciurile din toate cele trei zile ale cupei.

Pe parcursul intregii competitii, au existat cate 8 echipe de U10 si U11, impartite in cate 2 grupe de 4, din care s-au calificat primele 2. Au urmat semifinale, finale si meciuri de clasament, clasamentele finale fiind stabilite astfel:

U10: 1. Rayo Vallecano (3-0 in finala cu DimSoft Bucuresti), 2. DimSoft, 3. Dinamo, 4. Petrolul Ploiesti, 5. Steaua, 6. Ariston Ruse, 7. FC Brasov, 8. Astra Ploiesti

U11: 1. Sahtior Donetk (2-0 in finala cu Fenerbahce), 2. Fenerbahce, 3. Rayo Vallecano, 4. DimSoft, 5. Feyenoord, 6. Besiktas, 7. DimSoft&Friends, 8. Dinamo

In cele trei zile de competitie, desfasurate la  Complexul Olimpic Sydney 2000 de la Izvorani, juniorii au dat dovada de un talent sportiv iesit din comun, oferind la fiecare meci un spectacol fotbalistic de mare clasa si incantand publicul venit sa-si sustina echipele favorite. Printre sustinatorii competitiei s-a numarat si Excelenta Sa Mr. Matthijs van Bonzel, ambasadorul Olandei la Bucuresti, venit sa-i incurajeze pe micutii fotbalisti olandezi de la Feyenoord Rotterdam.

Meciurile s-au desfasurat la standardele competitiilor europene, fiind oficiate de arbitri FIFA, printre care si cunoscutul arbitru roman Alexandru Tudor.

Pentru a vedea cele mai frumoase momente de la competitia Dimsoft Junior’s Cup 2013, vizitati www.facebook.com/DimsoftJuniorsCup și site-ul oficial www.dimsoft-juniors-cup.ro. (comunicat si foto: BDR Associates)